Pszichológiai tanácsadás

Összecsaptak a hullámok a feje felett, úgy érzi, nehezen birkózik meg a kihívásokkal.

Harmonikusabb kapcsolatokra vágyik.

Válaszút előtt áll.

Mindannyiunk életében előfordulnak nehéz időszakok, amikor úgy érezhetjük, hogy megrekedtünk. Ekkor a legjobb, amit tehetünk, ha segítséget kérünk.

Érkezhet a segítség baráttól, családtagtól, vagy egy jó ismerőstől is. Sok esetekben ez elegendő is, ugyanakkor vannak olyan problémák vagy élethelyzetek, amikor tanácsos felkeresni egy segítő szakembert. Egy pszichológus abban tud támogatni, hogy új szemszögből lássunk rá a helyzetünkre, jobban megértsük saját működésünket, felülkerekedjünk az adódó nehézségeken, és kiegyensúlyozottabban élhessünk.

A beszélgetéseink során Ön jobban megértheti saját magát, megismerheti a változtatáshoz szükséges erőforrásait, hogy azokat hatékonyan alkalmazni tudja a felmerülő nehézségek kezelésére. A konzultációk során az Ön érzéseire és gondolataira, az Ön által hozott témákra kerül a hangsúly, amelyeket közösen próbálunk meg feltárni és értelmezni.

Minden ember egyedi és megismételhetetlen, saját személyes történeteivel, tapasztalataival, ezért a konzultációk tartalmilag mind egyediek, és Önnel együtt alakítjuk személyre szabottan az üléseket.

Nincs sablon, ami mentén zajlanak az ülések, ugyanakkor a találkozásainkban közös az empatikus és bizalmas légkör. A hozzám fordulók megtapasztalhatják a gyógyító elfogadás élményét. A segítő kapcsolatban kimondhatunk olyan gondolatokat is, amelyeket korábban nem tudtunk vagy nem mertünk megfogalmazni.

Felszabadító élmény jobban rálátni arra, hogy mit miért teszünk, és megoldást találni a nehézséget jelentő élethelyzetekre. Mindez erőfeszítést igényel, és nem megy egyik napról a másikra. Épp ez teszi annyira értékessé.

Ebben az utazásban kísérem Önt a konzultációink során.

Forduljon hozzám bizalommal, ha:

  • nem tudja, hogy milyen úton haladjon a szakmai vagy magánéletében
  • úgy érzi, alulmotivált, kiégett, és folyton halogatja az elvégzendő feladatait, megfelelési kényszerrel küzd
  • párkapcsolati nehézségei vannak
  • családalapítással, szülővé válással, vagy a szülőséggel akadnak gondjai
  • családi kapcsolataiban szeretne változást
  • összecsaptak a feje felett a hullámok, és eszköztelennek érzi magát
  • huzamosabb külföldi tartózkodás kapcsán adódnak nehézségei

Személyes és online formában egyaránt van lehetőség konzultációra.

Nagykanizsa pszichológus Zala

pszichológiai tanácsadás Nagykanizsa pszichológus

Nagykanizsa pszichológus Zala